WHY Personal Travel Advisor?

Размислуваш за твоето следно патување во странство, но немаш доволно информации што се случува во светот на пaтувањата. Дали ти е потребен PCR Тест, која дестинација е безбедна за патување или пак бараш хотел по поволна цена?

Искористи ја можноста да добиеш свој личен травел конуслтант и добиј ги сите информации на едно место од еден агент.

Твојот Личен Травел Консултант ти нуди:

  1. 24/7 совети пред и за време на патувањето
  2. Инфо за Ковид рестрикции за патувања низ светот
  3. Помош при избор на безбедни дестинации и хотели
  4. Резервација на сместување по избор со флексибилни откажувања и плаќање на рати

Постави прашање и добиј информација преку пополнување на апликацијата подолу.


Take the opportunity to use our promo period and get a Personal Travel Advisor that will answer all questions for your next vacation!

Our Personal Travel Advisor offers you:

  1. 24/7 advices before and during the trip
  2. Information about Covid restrictions for traveling
  3. Support for searching safety destinations
  4. Variety of hotels with Safety Protocols implemented

Take a question and get information by filling in the application below. 

We assure the privacy of your contact data.
This data will only be used by our team to contact you and no other purposes